Var bara tvungen...

att lägga in denna fantastiska video på introt till tv-serien Airwolf. Den väcker så många gamla minnen och jag får gåshud av att kolla den haha så njuuut=)

Gott nytt år!!!

Då har man precis kommit hem från jobb, lite segt att jobba denna dag, men fan det gick bra=) Jobbade kort dag så man ska inte klaga.

Nu sitter man här och räknar ner timmarna till tolvslaget. Ikväll blir det mat/dryck/fest hos Ida och Mayor! Ska bli riktigt grymt, ser fram emot det..
Vet inte om jag pallar med att gå ut efter tolvslaget, verkar som dom flesta var med på att festa hemma istället=) Låter som en bra ide då nyårsnatten inne i stan brukar suga... Har precis hällt upp en fin Martini i ett martini-glas, så det e skönt att bara njuta av den.

Har funderat en del över mitt klädval ikväll, har ju inte hunnit handla nytt och fräsch som jag velat så jag kommer nog komponera något snyggt! Hoppas jag iallafall..=) Kanske kommer bild på det under kvällen här nedanför!

Nytt år då, vad innebär då detta,...man brukar ju dra en massa löften, men man håller ju dom aldrig, så kanske ska strunta i dom=) Har förövrigt hållt mina andra löften ganska bra tycker jag med vissa undantag så det ska nog bli bra detta året med!

I och med kvällen bjuder på en del rock n roll så lägger ja in en video med Europe som vi brukar spela frenetiskt och sjunga till på våra fester!! Tänkte dra in en Mötley video men den gick inte att länka tyvärr av rättighetsskit, så rocka på till denna!!!

Gott nytt år och rocka på ikväll alla!

Tragisk bortgång...

Avenged Sevenfolds trummis James Sullivan gick bort i måndags 28 år gammal..=( Därför så får ni lyssna å se på deras underbara Seize The Day video nedan...kraam




Så där!!

Nu har jag skaffat blogg, vet inte riktigt vad det innebär,men verkar vara som en liten dagbok, och då kan det vara kul att skriva lite och sedan gå tillbaka å se vad man hade för sig osv.... Blir jag sucker på detta kommer jag så klart fixa en grym sida med en massa flashing lights och brudar som dansar längs kanterna, men nu i början får det räcka med detta...

Som jag beskrivit nånstans på denna blog
g så kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord=) Ibland kanske det blir djupa diskussioner och det kan ju vara kul det med!!

Om ni undrar över namnet "airwolf" så är det en tv-serie som gick på 80-talet som jag följde frenetiskt,.. när jag var liten och lekte ute så ropade mamma in mig för att det började...och introt är ju alldeles magiskt...Kolla youtube eller spotify så får ni höra! Helikoptern var ju alldeles fantastisk med sjuka vapen och turbomotorer... jag skulle ju lätt sökt in till Helikopterflottan om ja var i den åldern då...

Idag har jag mest gått och väntat på att komma hem och bara ta det lugnt...sitta ner i soffan...
Funderar en del på vad jag ska ha på mig imorgon på nyårs-festen, men det löser väl sig... Har varit över och handlat drycker i Helsingör så de
t behöver jag inte oroa mig för, brukar vara ute i sista minuten annars...
Det får räcka med detta nu...kommer kanske skriva mer, vem fan vet haha detta blev ju sjukt långt iallafall... kraaam




Jag efter min första svettiga bloggning!


RSS 2.0